TV-Möbler Inspiration

donegan-tv-bank-200

FurnitureBox säljer denna modell

Donegan TV-Bänk 200 i valnöt och med koppar ben är en riktigt populär TV-möbel i flera butiker på nätet. Den är enkel men det är också funktionell med sin förvaring för den som vill gömma i princip allt eller för den som inte har mer än en digitalbox och en TV.

Stilen liknar lite den stil som fanns på 50-talet men i ett modernare utförande och valet av valnöt gör att TV-bänken är enkel passar in in inredningen och träringarna/trämönstret ger TV-möbeln lite naturligt liv.

Hiipakka Black säljs på Confident Living

Hiipakka Black säljs på Confident Living

Hiipakka Black är så klassisk som den kan bli, en stor enkel TV-möbel för den som söker extra förvaring till sina prydnader och till sin glasservis. Enklast är oftast också bäst för de flesta och för de flesta så är detta en perfekt kombinationsmöbel där man får enkel TV-bänk med två vitrinskåp på sidorna.

Det finns gott om förvaring till diverse olika tekniska enheter i den nedre delen med dörrar av glaset vilket är perfekt när det finns enheter med IR-mottagare som kräver klar siktlinje till fjärrkontrollen.

bari-tv-bank-160

Bari TV-bänk 160 säljs på FurnitureBox

En snygg liten TV-bänk med tre lådor med två skåpsluckor och några hyllor är ibland allt som man behöver för att få en snygg TV-hörna. Det behöver inte vara svårare än så här, det är både snyggt och väldigt praktiskt. Har men ont om plats i vardagsrummet eller TV-rummet är det desto viktigare men en liten vit TV-bänk.

Kommentarer inaktiverade.